Wilt u de waarde van uw woning vergroten?

Laat uw huis opknappen door een goede glaszetter en schilder

  Schilderwerk:

Glas en Schildersbedrijf De Eilanden werkt met de beste materialen en verfsoorten die het beste resultaat geven. Meer dan 30 jaar ervaring en kennis geven de garantie dat de werkzaamheden uiterst nauwkeurig en tot in detail worden uitgevoerd. Kijkt u ook naar de projectfoto’s om zodoende een indruk te krijgen van wat er wordt gepresteerd. Advies nodig? Neem direct contact op. Ook als u op zoek bent naar een goede glaszetter.

 

  Houtrotreparatie:

Het is mogelijk dat er bij de eerste inspectie houtrot wordt geconstateerd. Belangrijk daarbij is om de oorzaak op te sporen en te verhelpen. Kleine houtrotreparaties worden tegelijkertijd met het schilderwerk mee gerepareerd. Echt grote houtrotproblemen worden in samenspraak met u als klant uitgevoerd door een timmerbedrijf die dezelfde nauwkeurigheid hanteert als De Eilanden.

 

Glasplaatsing:

Glas en Schildersbedrijf De Eilanden heeft een net zo lange ervaring met glasplaatsing als met schilderen. Al het gewenste soort glas wordt geleverd en geplaatst door uw glaszetter.

Hieronder een lijst van wat een glaszetter van De Eilanden kan leveren.

  • Vensterglas
  • Isolerende beglazing (dubbel glas)
  • Veiligheidsglas
  • Gelaagd glas
  • Kogelwerend glas
  • Zonwerend glas
  • Brandvertragend glas
  • Inbraakwerend glas
  • Geluidswerend glas
  • Decoratief glas (figuurglas)

 

Gevelreiniging:

Door de jaren heen wordt steeds vaker de vraag gesteld of muren ook onderhoud nodig hebben. Muren die jarenlang aan weer en wind blootgesteld zijn, vertonen vaak vochtplekken die naar binnen kunnen doorslaan en zo schimmels veroorzaken.

Op plekken waar de zon niet of nauwelijks komt ontstaat bovendien vaak mos-aangroei die ook de nodige problemen met zich meebrengen. Dit wordt mede veroorzaakt door ons vochtige klimaat waardoor muren niet voldoende kunnen drogen. Met een professionele hogedrukreiniger en zonder chemicaliën worden de muren schoongespoten. Eventuele losse voegen die er uitgevallen zijn, worden aangeheeld. 

Als de hele muur droog is, kan deze worden geïmpregneerd. Impregneren voorkomt dat mos-aangroei zich snel voordoet en dat dezelfde problemen zich herhalen. Alvorens te impregneren worden kozijnen, ramen, deuren en ruiten afgedekt met een speciaal folie zodat ”besmetting” op alles, anders dan de muren wordt voorkomen. Na impregnatie loopt het regenwater langs de muur en trekt niet in de stenen.

Ook bij gevelreiniging en -impregnatie wordt de grootst mogelijke nauwkeurigheid in acht genomen.

 

Betonrot:

Vooral oudere woningen, vaak flats uit de jaren 60 en 70, vertonen vaak betonrotDit is goed te verhelpen als er op tijd wordt ingegrepen en het probleem wordt aangepakt. Meestal ontstaat roestvorming door te dicht aan het oppervlakte zittend betonijzer, waardoor beton uitzet en afbreekt.

 

Totaal onderhoud:

U merkt dat er bij ons heel veel mogelijk is en dat er een totaal onderhoudspakket kan worden aangeboden om uw woning of pand in topconditie te houden.