Houtrotreparatie, gevelreiniging en meer bij Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden uit Strijen

Meer weten? Neem contact op!

Naast binnen- en buitenschilderwerk biedt Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden u nog veel meer, zo schakelt u ons ook in voor houtrotreparatie, glasplaatsing, gevelreiniging en het verhelpen van betonrot

Meer weten? Bel ons direct!

Houtrotreparatie

Het is mogelijk dat er bij de eerste inspectie door Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden houtrot wordt geconstateerd. Belangrijk is dan om de oorzaak op te sporen en deze te verhelpen. Kleine houtrotreparaties worden tegelijkertijd met het schilderwerk mee gerepareerd. Echt grote houtrotproblemen worden in samenspraak met u als klant uitgevoerd door een timmerbedrijf dat dezelfde nauwkeurigheid hanteert als De Eilanden.

Glasplaatsing

Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden heeft een net zo lange ervaring met glasplaatsing als met schilderen. Wij leveren en plaatsen al het door u gewenste glas.

Hieronder ziet u een opsomming van wat een glaszetter van De Eilanden kan leveren:

  • Vensterglas

  • Isolerende beglazing (dubbel glas)

  • Veiligheidsglas

  • Gelaagd glas

  • Kogelwerend glas

  • Zonwerend glas

  • Brandvertragend glas

  • Inbraakwerend glas

  • Geluidswerend glas

  • Decoratief glas (figuurglas)

Gevelreiniging

Door de jaren heen wordt ons steeds vaker de vraag gesteld of muren ook onderhoud nodig hebben. Muren die jarenlang aan weer en wind blootgesteld zijn, vertonen vaak vochtplekken die naar binnen kunnen doorslaan en zo schimmels veroorzaken.

Op plekken waar de zon niet of nauwelijks komt, ontstaat bovendien vaak mos-aangroei wat ook de nodige problemen met zich meebrengt. Dit wordt mede veroorzaakt door ons vochtige klimaat waardoor muren niet voldoende kunnen drogen. Met een professionele hogedrukreiniger en zonder chemicaliën spuiten we bij Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden uw muren schoon. Eventuele losse voegen die er uitgevallen zijn, worden aangeheeld. 

Als de hele muur droog is, kan deze worden geïmpregneerd. Impregneren voorkomt dat mos-aangroei zich opnieuw voordoet en dat dezelfde problemen zich blijven herhalen. Voordat we de muren impregneren worden kozijnen, ramen, deuren en ruiten afgedekt met een speciale folie zodat 'besmetting' op alles, anders dan de muren wordt voorkomen. Na impregnatie loopt het regenwater langs de muur en trekt niet in de stenen.

Ook bij gevelreiniging en -impregnatie nemen we de grootst mogelijke nauwkeurigheid in acht.

Betonrot

Vooral oudere woningen, meestal flats uit de jaren 60 en 70, vertonen vaak betonrot. Dit is goed te verhelpen als er op tijd wordt ingegrepen en het probleem grondig wordt aangepakt. Betonrot ontstaat door roestvorming door te dicht aan het oppervlakte zittend betonijzer, waardoor beton uitzet en afbreekt. Bij Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden lossen we problemen van betonrot vakkundig voor u op.

Totaalonderhoud

Bij Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden in Strijen kunnen we u een totaal onderhoudspakket aanbieden. Op die manier kunnen we uw woning of bedrijfspand zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant in topconditie houden.