Schilderwerk door Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden uit Strijen

Meer weten? Neem contact op!

Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden werkt met de beste materialen en met verfsoorten die een optimaal resultaat geven. Meer dan 30 jaar ervaring en kennis geven u de garantie dat de werkzaamheden uiterst nauwkeurig en tot in detail worden uitgevoerd. Kijk voor een impressie van ons werk naar onze recente projectfoto’s en krijg zo een goede indruk van wat wij bij Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden voor u kunnen doen. 

Neem contact op voor meer informatie

Buitenschilderwerk

Goed en mooi schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning zorgt voor behoud van de woning en voorkomt houtrot. Hierdoor blijft de waarde van een huis behouden en kan het zelfs een meerwaarde betekenen. Schakel voor kwalitatief buitenschilderwerk Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden in. Met 30 jaar ervaring weten wij precies hoe uw woning het beste in de verf gezet kan worden. Wij hechten veel belang aan goed voorwerk en aan hoe de verf moet worden aangebracht. Bij Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden staan we garant voor de beste kwaliteit waar u jarenlang plezier van hebt.

Binnenschilderwerk

Onder binnenschilderwerk verstaan we al dat schilderwerk aan de binnenkant van een woning of bedrijfspand waar het weer geen invloed op uitoefent. En dit betreft dan niet alleen schilderwerk van muren en plafonds, maar ook van trappen, kozijnen, keukens en deuren. Bij Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden zijn we gespecialiseerd in alle vormen van binnenschilderwerk. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we precies welke verf waarvoor geschikt is en we zullen u altijd eerst adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Schakel ons in

Totaalonderhoud

Bij Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden is veel mogelijk. Wij kunnen u een totaal onderhoudspakket aanbieden waarmee we uw woning of bedrijfspand zowel van binnen als van buiten in topconditie houden.