Voor uw glas- en schilderwerk nabij Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar een vakschilder in de Hoeksche Waard die net dat beetje meer biedt dan de reguliere schilder? Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden is hét adres voor schilderwerkzaamheden in deze regio en is naast schilder ook glaszetter. Wij zijn een klein bedrijf, opgericht in 1996 en hebben dus ruime ervaring in het schilderen van woningen, panden en andere soorten gebouwen.

Meer weten?

Schilderwerk voor een brede doelgroep

Met ons schildersbedrijf pakken we schilderklussen aan voor onder meer particulieren, verenigingen van eigenaars, kleinere bedrijven, vastgoedbeheerders en de overheid. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, dus u kunt te allen tijde rekenen op een betrokken schildersbedrijf. Bij grote projecten werken we nauw samen met gespecialiseerde bedrijven.

Waarom u kiest voor Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden

Het is altijd de moeite waard om Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden in te schakelen voor uw schilderwerk in de Hoeksche Waard. Wij bieden u namelijk diverse voordelen:

  • Wij zijn schilder en glaszetter met ruim 30 jaar ervaring.

  • Wij zijn in staat alle soorten schilderwerkzaamheden uit te voeren.

  • Wij zijn dagelijks goed bereikbaar voor onze klanten.

  • Dankzij onze flexibele werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent.

Ontvangt u graag een offerte op maat? Neem direct contact met ons op en laat al het binnen- en buitenschilderwerk in de Hoeksche Waard door ons verzorgen.

Bel direct met 06 - 53 67 54 08