• 30 jaar ervaring
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibele werkwijze

Glas en Schildersbedrijf De Eilanden

De schilder en glaszetter met 30 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een gedegen schildersbedrijf met brede kennis en ervaring? Een schildersbedrijf dat nét even wat meer doet dan het gemiddelde andere bedrijf? Een schilder die ook werkzaamheden kan uitvoeren die niet alleen met schilderen te maken hebben? Maar die bijvoorbeeld ook als glaszetter in te schakelen is?

Dan bent u op het juiste adres.

Op deze site vindt u alle informatie die u nodig heeft. Het geeft u een beeld van wat de werkzaamheden inhouden op het gebied van woning- en gebouwenonderhoud, dus vastgoed in de breedste zin van het woord.

Fexibele schilder en glaszetter

Glas en Schildersbedrijf De Eilanden is een klein bedrijf dat is opgericht in 1996. Wij beschikken over een zeer ruime ervaring en kennis en hebben onze werkzaamheden gespecialiseerd op de particuliere klant, verenigingen van eigenaren, kleinere bedrijven, vastgoedbeheerders en de overheid.

Wij zijn in staat alle voorkomende schilderwerkzaamheden uit te voeren. De kracht zit hem in het persoonlijke contact, de diversiteit en flexibiliteit, mede door gebruik van eigen rolsteigers en een eigen hoogwerker met een hoogtebereik van 17 meter.

Mocht een project toch te groot zijn voor het eigen materieel dan werken we samen met gespecialiseerde bedrijven.

BTW tarief

Tot op heden geldt voor particulieren nog steeds het lage BTW tarief van 6% op arbeid, wat een aanzienlijke kostenbesparing is op het gehele onderhoud van uw pand. Voor bedrijven geldt een BTW tarief van 21%.