De vakman voor schilderwerk en glaswerk in de regio Strijen

Meer weten?

Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden timmert al ruim 30 jaar aan de weg als het gaat om schilder- en glasprojecten. Als ervaren schilder uit Strijen zetten wij niet alleen uw woning of bedrijfspand weer strak in de lak, wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in houtrotreparatie. Als blijkt dat uw kozijnen of deuren door houtrot zijn aangetast, dan kunnen wij tijdens het schilderwerk kleine reparaties direct voor u in orde maken. Voor het oplossen van grotere houtrotproblemen werken wij samen met een erkend timmerbedrijf. 

Voor meer informatie neemt u contact met ons op

Ook voor beglazing en herstel van ruitschade

Uw ervaren schilder uit Strijen is ook al vele jaren in Zuid-Holland werkzaam als glaszetter. Als u glas of nieuwe ramen nodig hebt, dan is een ritje naar een glaswinkel dus niet meer nodig. U neemt rechtstreeks contact met ons op en onze glaszetter komt langs om uw kapotte ruit te herstellen. Op het gebied van glas kunnen wij alle soorten leveren en plaatsen: van vensterglas tot decoratief glas en van inbraakwerend glas tot zonwerend glas. Bent u uw woning aan het renoveren en wilt u enkel glas laten vervangen door dubbel glas? Dan kiest u voor een verstandige investering die wij voor een scherpe prijs voor u kunnen realiseren.

De professionele schilder voor Strijen en omstreken

Bij het uitvoeren van schilderwerk gebruiken we uitsluitend de beste verfsoorten en materialen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Hebt u een ervaren en flexibel bedrijf nodig voor professioneel schilderwerk, of zoekt u een glaszetter die uw glasschade snel en vakkundig kan herstellen? Wilt u meer informatie over onze diensten of hebt u advies nodig over schilderwerk? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met Glas- en Schildersbedrijf De Eilanden, of laat een bericht achter via ons contactformulier.

06 - 53 67 54 08