• 30 jaar ervaring
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibele werkwijze

De vakman voor schilder- en glaswerk

De beste schilder en glaszetter in de regio Strijen

Glas en Schildersbedrijf De Eilanden timmert al ruim 30 jaar aan de weg als het gaat om schilder- en glasprojecten. Als ervaren schilder uit Strijen zetten wij niet alleen uw woning of bedrijfspand weer strak in de lak, wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Zo zijn wij tevens gespecialiseerd in houtrotreparatie. Als blijkt dat uw kozijnen of deuren door houtrot zijn aangetast, dan kunnen wij tijdens het schilderwerk kleine reparaties direct voor u in orde maken. Voor het oplossen van grotere houtrotproblemen werken wij samen met een erkend timmerbedrijf. 


Ook voor beglazing en herstel van ruitschade

Uw ervaren schilder uit Strijen is ook al vele jaren in Zuid-Holland werkzaam als glaszetter. Wanneer u glas of nieuwe ramen nodig hebt, dan is een ritje naar een glaswinkel dus niet meer nodig. U neemt rechtstreeks contact met ons op en onze glaszetter komt langs om uw gebroken ruit te herstellen. Op het gebied van glas kunnen wij alle soorten leveren en plaatsen: van vensterglas tot decoratief glas en van inbraakwerend glas tot zonwerend glas. Bent u uw woning aan het renoveren en wilt u enkel glas laten vervangen door dubbel glas? Dan kiest u voor een verstandige investering die wij voor een scherpe prijs voor u kunnen realiseren. 


De professionele schilder voor Strijen en omstreken

Bij het uitvoeren van schilderwerk gebruiken we uitsluitend de beste verfsoorten en materialen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Hebt u een ervaren en flexibel bedrijf nodig voor professioneel schilderwerk, of zoekt u een glaszetter die uw glasschade snel en vakkundig kan herstellen? Wilt u meer informatie over onze diensten of hebt u advies nodig over schilderwerk? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met Glas en Schildersbedrijf De Eilanden, of laat een bericht achter op ons contactformulier.